logo

PRODUKTER DER HJÆLPER DIG MED AT REDUCERE DIT VANDFORBRUG

EUROSMART COSMOPOLITAN ETGREBSKØKKENBATTERI

GROHE Eurosmart Cosmopolitan køkkenarmatur har et klassisk design kombineret med høj funktionalitet. Takket være vandbesparende teknologi, der sætter en begrænsning på mængden af vand, der bruges i minuttet, sparer den på vandet og har samtidig en perfekt gennemstrømning

VITALIO JOY 110 MONO BRUSESTANGSÆT 1 SPRAY

GROHE brusersæt Vitalio Joy 110 Mono er udstyret med den vandbesparende teknologi GROHE EcoJoy. En funktion, der begrænser vandgennemstrømningen til højst 9,5 l / min., hvilket sørger for et mindsket vand– og energiforbrug.

VITALIO JOY SYSTEM 260 BRUSESYSTEM MED TERMOSTAT TIL VÆGMONTERING

Vitalio Joy System 260 fra GROHE er et brusesystem med termostat til vægmontering. Brusesystemet har en hovedbruser, såvel som en håndbruser, som begge har 3 forskellige stråleindstillinger. Ved hjælp af GROHEs EcoJoy-teknologi, begrænses vandgennemstrømningen til 9,5 l / min. for et mere økonomisk vandforbrug.

BAU EDGE ETGREBSBATTERI TIL HÅNDVASK

GROHE Bau Edge er en manuel håndvaskarmatur med energibesparende vandfunktion via koldstart. Takket være GROHE EcoJoy strålesamlerfunktion har mixeren en vandgennemstrømning på 5,7 l / min og reducerer dit vandforbrug med op til 50 procent.

BAU COSMOPOLITAN E BERØRINGSFRIT ELEKTRONISK HÅNDVASKARMATUR

GROHE Bau Cosmopolitan E er en elektronisk håndvaskarmatur med infrarød sensor til automatisk skylning. Mixeren har 7 forudindstillede programmer, inklusive rengøringsfunktion. Samt energibesparende vandfunktion GROHE EcoJoy.