logo

Produkter som hjälper dig att minska din vattenförbrukning

START KÖK

Med GROHE Start för köket kan du tillföra fantastisk stil och praktiska funktioner även i små kök. Blandaren har en inställbar flödesbegränsare och är snålspolande, vilket bidrar till en minskad vattenförbrukning.

VITALIO START 100

GROHEs duschset Vitalio Start 100 är utrustat med den vattenbesparande teknologin GROHE EcoJoy. En funktion som begränsar vattenflödet till maximalt 9,5 l/min för att motverka en slösaktig vattenförbrukning.

EUPHORIA SYSTEM 260

Euphoria System 260 från GROHE är ett takduschsystem med termostat för väggmontage. Duschsystemet har funktionen GROHE EcoJoy som begränsar vattenflödet till maximalt 9,5 l/min för en mer sparsam vattenförbrukning.

BAU EDGE TVÄTTSTÄLL

GROHE Bau Edge är en manuell tvättställsblandare med energibesparande vattenfunktion via kallstart. Tack vare strålsamlarfunktionen GROHE EcoJoy har blandaren ett vattenflöde på 5,7 l/min och minskar din vattenförbrukning med upp till 50 procent.

BAU COSMOPOLITAN E TVÄTTSTÄLL

GROHE Bau Cosmopolitan E är en elektronisk tvättställsblandare med infraröd sensor för automatisk spolning. Blandaren har sju förinställda program, bland annat med rengöringsläge. Samt energibesparande vattenfunktion GROHE EcoJoy.